Activiteiten.

Update:

na de persconferentie van 13 oktober 2020 kunnen we helaas niet anders dan doen besluiten om zowel het najaarsreisje en het samenzijn met Kerst af te lasten.

We hopen in het nieuwe jaar wel de mogelijkheid te hebben om voor u weer activiteiten te kunnen organiseren.

Wat in het vat zit, verzuurt niet.

Bekijken van mogelijkheden alternatieve activiteiten.

Graag zouden we kunnen zeggen dat we als bestuur druk bezig zijn met het plannen van onze najaarsreis, de zwemactiviteit, enz. Maar helaas is dat nog niet mogelijk.

Wel willen we wat doen voor onze leden. Als bestuur zijn we in overleg over de mogelijkheden die er zijn. En het bedenken van alternatieven om niet het contact met u als lid te verliezen.

M.b.t het zwemmen op de maandag is er vooralsnog geen oplossing. In ieder geval tot september is er nog geen zicht op het weer op starten van deze gezellige, maar zeker ook zeer belangrijke activiteit om fit te blijven.

Therapeutisch Zwemmen

Kom bij ons zwemmen in verwarmd water (op doktersadvies).

We hebben 2 groepen:

* groep 1 van 20.00 tot 21.00 uur.

* groep 2 van 21.00 tot 22.00 uur.

Elke maandagavond in het zwembad "Sportpark", Sluiskade NZ te Almelo.

Ons zwemuurtje wordt door wisselende therapeuten begeleid.

Ook mogen we gebruik maken van het Turkse stoombad.

Bewegen en plezier hebben. Het kan !

Wilt u een keer komen kijken of meer informatie neem contact met ons op.

Creativiteiten club

Elke donderdagmiddag komen enkele leden van onze vereniging bij elkaar  van 14.00 tot 16.00 uur.

We houden deze middag in 'Huize Buurstede', Roskamstraat 5, 7602 JZ Almelo

Verder organiseren we activiteiten als :

bloemschikken, voorjaarsreisje, middagtocht, kerstbijeenkomst, jaarvergadering met bingo.

En 4 keer per jaar verschijnt ons boekje met veel informatie over de activiteiten of de nieuwtjes omtrent reuma.