Onze vereniging.

Onze vereniging is opgericht op 21 januari 1978. Inmiddels heeft onze vereniging ong. 275 leden.

Binnen onze vereniging vinden wij het van groot belang dat men uit zijn of haar isolement komt. Daarom organiseren wij gezelligheidsmiddagen, creatieve middagen en bijv. het voorjaarsreisje.

Niet alleen het samenkomen vinden we van groot belang. Ook het in beweging blijven is voor reumapatiënten zeer belangrijk. Daarom is er het zwemmen in verwarmd water (op doktersadvies).

Ook proberen we voorlichting te geven op het gebied van 'onze kwaal'  d.m.v. een informatieboekje die enkele keren per jaar uitkomt. Of door lezingen te houden waarin we deskundigen aan het woord laten.

Mocht u belangstelling hebben e/o lid willen worden dan kunt u altijd contact opnemen.

Contributie van onze vereniging bedraagt €25,-- per jaar.

Er zijn zorgverzekeringen die deze kosten in hun pakket vergoeden.